Монофазна индустриална линия7 продукта

Монофазна индустриална линия

(стар текст) Моделите индустриални прахосмукачки за сухо и мокро почистване Delfin са идеалното решение за вашия бизнес.

Те се задвижват от байпас мотор от въглероден тип, което осигурява по-бързото охлаждане на системата при евентуално прегряване. Двигателите са поставени в здрава пластмасова кутия, където специални буфери за шум редуцират шума до рамките на стандартните за работното място нива. Корпусът на индустриалните прахосмукачки за сухо и мокро почистване Delfin е изработен от 100% неръждаема стомана. Това го прави подходящ за изсмукване на и прах и течности, както и на двете едновременно.

Прахосмукачките са снабдени с два комплекта -  за сухо и мокро почистване. Сухият е съставен от двоен филтър – полиестерен и прахов, а мокрия е оборудван с поплавък, който защитава двигателя от повреда с течности, пяна или други твърди предмети.

Всеки модел прахосмукачки за сухо и мокро почистване Delfin е с различен смукателен отвор от 32 до 80 мм, както и с различен по обем контейнер от 50 до 120л.

По-лесното им предвижване е подсигурено със стоманена рамка на 4 колела.