За Delfin

ТИ СИ ЕС България (Tennant Cleaning Solutions) ООД е изключителен представител за България на продуктите на DELFIN.

DELFIN е основана през 1991 година в гр. Торино, Италия. Фирмата е водещ производител на индустриални прахосмукачки и централизирани вакуумни системи, предназначени за тежки индустриални условия. От 1991 година DELFIN произвежда широка гама от прахосмукачки, специално проектирани да бъдат използвани във всички области на промишлеността. Мисията на DELFIN е да предлага най-добрите решения за индустриално почистване.

Голямата продуктова гама, с повече от 100 различни модела и мощност до 90 Kw предлага правилното решение за Вас. Машините на DELFIN са перфектни за почистване едновременно на прах, твърди частици и течности. Индустриалните прахосмукачки на DELFIN ще Ви помогнат да изберете правилната система (мобилна, централизирана или стационарна) за предотвратяване рисковете и повишаване на Вашата производителност. DELFIN предлага и широка гама от взривозащитени прахосмукачки, сертифицирани за рискови зони АТЕХ.

За индустриалните прахосмукачки DELFIN няма невъзможни области на приложение. Машините имат солидна конструкция от неръждаема стомана, те са надеждни и тихи, лесни за употреба, имат високоефективна филтрираща система и лесна поддръжка. Съобразени са с всички международни норми за сигурност.